Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 07 Martie 2021 - 15160 vizitatori azi
Vicepresedintele C.J. B-N, Alexandru Pugna, prezent la lansarea Delegatiei permanente la Bruxelles a Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului.

In debutul celei de-a X- a editii a Festivalului Primavara Romaneasca la Bruxelles, a avut loc lansarea Delegatiei Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului pe langa institutiile europene. Rolul acestei structuri este cel de a promova interesele regionale la nivelul forurilor decizionale ale Uniunii Europene si de a oferi suport autoritatilor locale, judetene si regionale, dar si agentilor economici si ONG-urilor in atragerea de finantari europene direct de la Bruxelles.

Proiectul este initiat de doi tineri europarlamentari, Victor Negrescu si Emilian Pavel si este inspirat din modelul francez si german de reprezentare regionala la nivel european. In momentul de fata, la nivelul Uniunii Europene, circa 400 de regiuni europene sunt reprezentate prin intermediul Delegatiilor Regionale Permanente.

Victor Negrescu a lansat in urma cu trei luni si portal www.granturieuropene.ro, in care sunt prezentate oportunitati de finantare care pot fi accesate direct la Bruxelles de institutii publice, companii sau ONG-uri.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia.

0 comentarii2912 vizualizări26 aprilie 2015
rss 2.0
rss 2.0