Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 12 August 2020 - 29682 vizitatori azi
Evenimente interactive cu implicare a A.J.O.F.M.Bistrita - Nasaud - "Zilele SPUNE SPO".

In perioada 4 - 7 mai 2015, personalul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud , impreuna cu o parte din somerii inregistrati in evidentele agentiei si cu angajatori din judetul Bistrita - Nasaud, participa la un eveniment interactiv, Zilele SPUNE SPO, cuprins in cadrul proiectului "SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare si Eficiente". In acest proiect Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud este partener.

In cadrul Zilelor SPUNE SPO, se prezinta practic si detaliat publicului, platforma online a proiectului http://www.spunespo.ro/, cum functioneaza aceasta si care va fi rolul ei. Proiectul isi propune ca aceasta platforma sa poata fi folosita ca un instrument de informare si consiliere pentru orice persoana aflata in cautarea unui loc de munca.

Vizitatorii evenimentului pot participa la workshopurile de consiliere si informare, pot interactiona direct cu angajatorii prezenti la standurile de prezentare, iar in cabina SPUNE SPO isi pot spune deschis opinia despre piata fortei de munca.

Evenimentul din Bistrita gazduit de Hotel Diana, Calea Moldovei, nr. 80, deschide seria de evenimente interactive "Zilele SPUNE SPO" care se vor  desfasura in judetele Bistrita-Nasaud, Arad, Timis si Caras-Severin.

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

0 comentarii2870 vizualizări05 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0