Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Ziua Europei , celebram diversitatea!

In  9 mai ,  Centrul Regional de Informare Europe Direct Transilvania de Nord,  gazduit de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest impreuna cu Primaria Cluj Napoca, Institutia Prefectului  Judetul Cluj, Biblioteca Judeteana " Octavian Goga " Cluj, UBB Radio Online,   si alte institutii si ONG-uri din Cluj  au sarbatorit   "Ziua Europei"  alaturandu-se astfel intregii comunitati europene care celebreaza aceasta importanta zi.

 Publicul larg a fost  informat ca in fiecare an,  despre politicile Uniunii Europene precum si despre proiectele europene implementate de catre institutiile publice din Cluj Napoca / judetul Cluj.

De asemenea cei mici, in special copii de la Liceul Tehnologic Special pentru deficienti de Auz Cluj Napoca si Liceul Special pentru Deficientii de vedere Cluj Napoca  s-au  bucurat de culorile tarilor membre UE prin picutura pe fata realizata de catre elevi si studenti de la scolile de arte plastice din Cluj Napoca.

 Cu deosebire in acest an, evenimentul " Ziua Europei" a fost organizat in contextul unui parteneriat strategic cu alte institutii implicate in programul Cluj Napoca - Capitala Europeana a Tineretului 2015 este dedicat cu preponderenta tineretului clujean (elevi si studenti).

 Asa cum ne-am propus am celebrat diversitatea si am adus laolalta tineri diferiti cu nevoi diverse dar cu o identitate comuna, aceea de tineri europeni care au avut  ocazia sa stea de vorba si sa se cunoasca mai bine intr-un cadru relaxant la un picnic si o carte buna.

 

Contact: Lavinia LUPU , coordonator
Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord
(Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest)
program Centru: luni-vineri 09-17
tel: +40-264-431550, fax: +40-264-439222
e-mail: europedirect@nord-vest.ro
www.facebook.com/AgentiadeDezvoltareRegionalaNordVest 
www.facebook.com/europedirect.cluj 
 

Pagini Utile:

  • Centrul de contact Europe Direct http://europa.eu/europedirect/index_ro.htm
  • Portalul Uniunii Europene www.europa.eu
  • Site-ul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania www.ec.europa.eu/romania
  • Site-ul Europa ta http://europa.eu/youreurope/citizens/index_ro.htm
  • Site-ul Anul European al Dezvoltarii  https://europa.eu/eyd2015/ro/content/about-2015

 

0 comentarii3031 vizualizări11 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0