Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 12 August 2020 - 31424 vizitatori azi
Lansarea Concursului "Bistrita Verde".

Ca in fiecare an, bistritenii sunt invitati sa-si aranjeze gradinile si balcoanele cu plante decorative pentru ca se da startul Concurului " Bistrita Verde", editia 2015. Cei mai buni gradinari sunt invitati sa se inscrie la concursul "Bistrita verde" care se va desfasura in perioada iunie - septembrie 2015. Aceasta se poate face in perioada 1 iunie - 31 august, la sediul Primariei municipiului Bistrita, la Centrul de Relatii Publice.

            Sectiunile concursului sunt: "Cea mai frumoasa gradina cu flori aferenta casei de locuit", "Cel mai frumos balcon cu flori" si "Cea mai frumoasa gradina cu flori aferenta blocurilor de locuinte".

            Se pot inscrie in concurs persoane fizice, dar si asociatiile de proprietari care "adopta" spatiul verde din jurul blocurilor de locuinte in vederea intretinerii si amenajarii acestuia conform destinatiei.

            Pentru fiecare sectiune sunt alocate trei premii, care constau in sume de bani a caror valoare totala este de 2.700 lei si va fi suportata din bugetul local al municipiului Bistrita. Pentru premiul I se acorda suma de 500 lei, pentru premiul II suma de 250 lei, iar pentru premiul III suma de 150 lei.

            Comisia constituita pentru evaluarea concurentilor va analiza portofoliile inscrise in concurs si va acorda un punctaj care va reprezenta 75% din punctajul final.

Cetatenii pot vota si ei, pe site-ul Primariei municipiului Bistrita (www.primariabistrita.ro), in perioada 1 septembrie - 11 septembrie 2015, dupa consultarea informatiilor despre locatiile aflate in concurs si postate pe site-ul primariei la sectiunea "Bistrita verde". Punctajul acordat de cetateni reprezinta 25% din punctajul final.

            Premierea castigatorilor concursului "Bistrita verde" se va face in cadru festiv, in cadrul evenimentului "Toamna Fanfarelor" din data de 26 septembrie 2015.

 

        

0 comentarii2156 vizualizări19 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0