Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 15 August 2020 - 41080 vizitatori azi
Regulamentul privind activitatea de blocare a autovehiculelor oprite sau stationate neregulamentar.

ANUNT in legatura cu aprobarea Regulamentului privind activitatea de blocare a autovehiculelor oprite sau stationate neregulamentar, precum si de ridicare, transport, depozitare si eliberare a acestor autovehicule in municipiul Bistrita. In temeiul prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, se publica spre cunostinta generala faptul ca a fost elaborat Proiectul de hotarare in legatura cu aprobarea Regulamentului privind activitatea de blocare a autovehiculelor oprite sau stationate neregulamentar, precum si de ridicare, transport, depozitare si eliberare a acestor autovehicule in municipiul Bistrita si intentia de a-l supune analizei si aprobarii Consiliului local al municipiului Bistrita, in sedinta ordinara din luna iunie 2015.

            Orice persoana interesata va putea formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ.

Persoanele sau organizatiile interesate care transmit in scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotarare vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se refera, mentionand data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.

            Propunerile, sugestiile sau recomandarile se vor formula in scris si se vor depune la Primaria Municipiului Bistrita, Registratura - Centrul de relatii publice, comunicare, str.Gheorghe Sincai, nr. 2, pana la data de 09.06.2015, sau se vor comunica prin fax la nr. 0263- 231046 sau prin email , la adresa primaria@primariabistrita.ro .

 

 

Primarul municipiului Bistrita,

Ovidiu Teodor Cretu

0 comentarii2163 vizualizări19 mai 2015
rss 2.0
rss 2.0