Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Festivalul Diversitatii Multiculturale.

Primaria municipiului Bistrita organizeaza, in perioada 29 - 31 mai, Festivalul Diversitatii Multiculturale, actiune care are loc in cadrul proiectului "Diversitatea multiculturala - pilon de dezvoltare comunitara in judetele Botosani, Bistrita - Nasaud si Iasi", implementat de Primaria municipiului Botosani in parteneriat cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia "Iubire si Incredere" Iasi.
Festivalul cuprinde o serie de manifestari care surprind aspecte din viata minoritatilor etnice din municipiul Bistrita: sasi, maghiari, evrei si romi.

Manifestarile organizate in cadrul Festivalului Diversitatii Multiculturale vor avea loc sambata, 30 mai 2015, incepand cu orele 11.00, la Centrul de Arta Traditionala "Casa cu Lei" Bistrita, situat pe strada Nicolae Titulescu, nr. 8, conform urmatorului program:

ora 11.00:
proiectie film "Diversitatea multiculturala - pilon de dezvoltare comunitara in judetele Botosani, Bistrita - Nasaud si Iasi";

orele 11.00 - 20.00:
expozitie foto cu aspecte din viata minoritatilor etnice.



Mihai Rusti
Serviciul relatii publice, comunicare
Primaria municipiului Bistrita

0 comentarii3101 vizualizări27 mai 2015




rss 2.0
rss 2.0