Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
"Iubeste nebuneste, iubeste ardeleneste, iubeste romaneste"... de Dragobete.

Anul acesta, in ziua de 24 februarie, vremea s-ar putea sa nu tina cu bistritenii, care au avut parte in 2010, de Dragobete, de o adevarata zi de primavara. Asta nu inseamna, insa, ca ziua de 24 februarie 2011 ar avea toate sansele sa treaca neobservata. Primaria municipiului Bistrita - prin Serviciul Educatie, Turism - Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita, Consiliul Local al Tinerilor si Colegiul Tehnic "Infoel" fac acum ultimele pregatiri pentru evenimentele care urmeaza sa se desfasoare pe Pietonalul Liviu Rebreanu joi, dupa-amiaza. Abordand o deviza indrazneata - "Iubeste nebuneste, iubeste ardeleneste, iubeste romaneste" - organizatorii si-au propus sa ofere bistritenilor prilejul de a face o plimbare pana in centrul istoric al Bistritei, de a zambi, de a-si marturisi dragostea sau, de ce nu, de a se simti din nou tineri. Nu in ultimul rand, "cu mic, cu mare", bistritenii vor avea ocazia sa se prinda intr-o ... hora a indragostitilor.

Astfel ca joi, 24 februarie, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, de la ora 14.30 se vor oficia casatorii de o zi, va fi un targ de martisor in cadrul caruia vor fi expuse spre vanzare martisoare confectionate de elevi din scolile bistritene si se vor desfasura diverse concursuri cu premii. Inscrierile se fac pana in data de 24 februarie, ora 12.00, la Serviciul Educatie, Turism, al carui sediu este situat pe strada Nicolae Titulescu, nr. 3.
23.02.2011
0 comentarii2807 vizualizări24 februarie 2011




rss 2.0
rss 2.0