Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 28 Februarie 2021 - 7338 vizitatori azi
S-a dublat tariful deseurilor municipale pentru persoanele fizice (de la 3,5 la 6,82 lei de persoana/luna)

Astazi, 30.07.2015 a avut loc sedinta A.G.A. a A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud, avand pe ordinea de zi urmatoarele puncte Proiect de Hotarare privind solicitarea Operatorului S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. de modificare a cuantumului redeventei, cuantumului penalitatilor si inghetarea penalitatilor de intarziere a platii redeventei.

 Proiect de Hotarare privind solicitarea Operatorului S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. de modificare a tarifelor aferente Serviciului Public de Salubrizare din judetul Bistrita-Nasaud, respectiv activitatea de precolectare, colectare, transport si transfer al deseurilor municipale, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special.

 Diverse

 

Dupa ce s-au supus la vot cele 2 Proiecte de Hotarare, primul punct de pe ordinea de zi, respectiv solicitarea Operatorul S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. de modificare a cuantumului redeventei, cuantumului penalitatilor si inghetarea penalitatilor de intarziere a platii redeventei, a fost respins.

Al doilea punct de pe ordinea de zi, respectiv solicitarea Operatorului de modificare a tarifelor aferente Serviciului Public de Salubrizare din judetul Bistrita - Nasaud, respectiv activitatea de precolectare, colectare, transport si transfer al deseurilor municipale, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,  a  fost aprobat.

 

Prin urmare,  noile tarife aprobate sunt:

Tarif 1 - mediul urban - persoane fizice, inclusiv asociatii de locatari/proprietari - 6,82 lei/pers./luna (TVA inclus)

Tarif 2 - mediul rural - persoane fizice, inclusiv asociatii de locatari/proprietari - 2,95 lei/pers./luna (TVA inclus)

Tarif 3 - Agenti economici/Institutii publice - 256,46 lei/tona (fara TVA)

 

Celelalte tarife practicate de Operator raman neschimbate, respectiv:

  • Tarif 4 - colectare, transport, depozitare deseuri rezultate din activitati de constructii si demolari - persoane fizice, inclusiv asociatii de locatari/proprietari: 29,59 lei/tona (TVA inclus)

  • Tarif 5 - colectare, transport, depozitare deseuri rezultate din activitati de constructii si demolari - agenti economici si institutii publice: 29,59 lei/tona (TVA inclus)

  • Tarif 6 - colectare, transport, depozitare si valorificare deseuri voluminoase - persoane fizice, inclusiv asociatii de locatari/proprietari: 34,24 lei/tona (TVA inclus)

  • Tarif 7 - colectare, transport, depozitare si valorificare deseuri voluminoase si DEEE - agenti economici si institutii publice: 34,24 lei/tona (TVA inclus).

 Noile tarife vor intra in vigoare la momentul publicarii Hotararii sus-mentionate, conform prevederilor legale in vigoare.

 

 

A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud.

 

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

2 commentarii2870 vizualizări30 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0