Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 13 Iulie 2020 - 1278 vizitatori azi
Conducerea Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud isi cere scuze...

Conducerea Complexului  Muzeal  Bistrita-Nasaud din str. G-ral Grigore Balan  nr.19  isi cere scuze pentru inconvenientul creat in urmatoarea perioada in vizitarea Muzeului Bistrita  si va aduce la cunostinta ca datorita proiectului "Concept  de  amenajare, functionare  si  revitalizare a unor spatii interioare si curtii Muzeului Judetean Bistrita-Nasaud"  si a lucrarilor de amenajare si constructie accesul in sectii si in curtea muzeului va fi ingreunata datorita lucrarilor aflate in desfasurare.

 Va anuntam  totodata  ca o sa relocam animalele aflate in grija noastra in alte locatii  care  va vor fi anuntate  ulterior  sau asteptam  solutii de adoptie a unora dintre ele, iar  de asememnea  activitatea  expozitionala  de  la sediu va fi relocata  in cladirea de pe str. Dornei nr. 5,  respectiv Casa Argintarului sau in celelelte 10 locatii  aflate pe teritoriul judetului, unde va asteptam cu drag.

 

Manager,

            Gavrilas Vasilichi George - Alexandru

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii2464 vizualizări06 august 2015
rss 2.0
rss 2.0