Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 31 Octombrie 2020 - 13480 vizitatori azi
EURES - oferta de munca sezoniera in agricultura in Spania.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va informeaza ca in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016 se va organiza o selectie pentru persoanele care doresc sa ocupe un loc de munca sezonier in agricultura in Spania la cules de capsuni. Oferta vine din partea firmei Surexport din Almonte, Spania si cuprinde 800 locuri de munca sezoniere la nivelul intregii tari.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni. Data estimativa de angajare: 15.02.2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauza de o jumatate de ora si 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile. Programul incepe in primele ore ale diminetii; ziua 7 de odihna poate sa nu coincida cu duminca. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala. Cazarea este oferita de catre angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

          Aceasta oferta de munca se adreseaza femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani.

 

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud interesate de oferta trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud din Bistrita, strada Garii, nr. 2-4, et. ll,cam. 15, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

-         cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

-         copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

-         C.V model  Europass (cu fotografie) in  limba romana (tehnoredactat);

-         cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-         adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea "Clinic sanatos/Apt pentru munca".

-         dosar plic;

 

 


Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

0 comentarii2590 vizualizări17 august 2015
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0