Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 14 Iulie 2020 - 10418 vizitatori azi
Asfaltarea partiala a drumului DN 17D.

Dorin Popescu impreuna cu primarul comunei Poiana Ilvei - Eugen Benta, a verificat stadiul procesului de asfaltare, partiala, a drumului DN 17D, sectorul delimitat de centrul comunei, de la trecerea peste calea ferata si prima curba in sensul de mers spre Magura Ilvei. Starea drumului prezenta o uzura avansata ce ducea la ingreunarea traficului.

Drumul din centru este foarte important pentru cetatenii comunei Poiana Ilvei, fiind strada pe care merg copii la scoala sau duminica enoriasii se indreapta spre locasul de cult.

Avand in vedere ca acest tronson este inclus in proiectul de reabilitare - Drumul "Poarta Transilvaniei", transformarea soselei din comuna se va realiza in intregime. Valea Ilvelor este o zona cu un potential economic crescut, mai ales din perspectiva turistica, o infrastructura moderna fiind un obiectiv foarte important pentru Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud.

 

Dorin Popescu - vicepresedinte CONSILIUL JUDETEAN B-N.

0 comentarii2513 vizualizări07 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0