Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 07 Martie 2021 - 16590 vizitatori azi
Mesajul prefectului judetului Bistrita-Nasaud cu ocazia Zilei Armatei Romane.

Ziua Armatei Romane reprezinta pentru toti romanii un prilej de bucurie si mandrie nationala, cu atat mai mult pentru noi ardelenii, caci aceasta zi este legata efectiv, dar si sufleteste de Transilvania, atat de draga noua, aceasta revenind la matca ei fireasca.

De aceea, se cuvine sa ne onoram eroii care prin jertfa lor au aparat unitatea si integritatea nationala, dar si sa ne aratam respectul si increderea in urmasii acestora care, in numele acelorasi valori nationale, isi fac datoria zi de zi, animati de aceleasi sentimente si spirit de sacrificiu fata de tara.

Cu acest prilej, felicit intreg personalul unitatilor militare de pe teritoriul judetului Bistrita-Nasaud, transmit tuturor veteranilor de razboi si cadrelor militare in rezerva si in retragere din judetul nostru multa sanatate si prosperitate, iar eroilor neamului le aduc un pios omagiu.

 


Prefect 
Ioan Tintean

0 comentarii2814 vizualizări23 octombrie 2015
rss 2.0
rss 2.0