Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 03 Martie 2021 - 9090 vizitatori azi
16 martie 2011 - sedinta extraordinara a Consiliului Local al municipiului Bistrita.
Consiliul Local al municipiului Bistrita se va intruni miercuri, 16 martie 2011, de la ora 16.00, in cadrul unei sedinte extraordinare ce se va desfasura in sala mare a Primariei municipiului Bistrita - Piata Centrala, nr. 6. Ordinea de zi cuprinde trei proiecte de hotarare:
 
1. proiect de hotarare privind aprobarea brandului pentru "Promovarea turistica a Cetatii Medievale Bistrita";
- initiator: Primarul municipiului Bistrita
 
2. proiect de hotarare privind acordul pentru trecerea cu titlu gratuit a unor drumuri forestiere si a terenurilor aferente ale acestora, din domeniul public al statului si din administrarea Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva, in domeniul public al municipiului Bistrita si in administrarea consiliului local al acestuia;
- initiator: Primarul municipiului Bistrita
 
3. proiect de hotarare privind stabilirea unor masuri pentru reglementarea regimului juridic al terenurilor proprietate privata a municipiului Bistrita, aferente blocurilor de locuinte pentru tineri din municipiul Bistrita, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte.
 - initiator: Primarul municipiului Bistrita
10.03.2011
0 comentarii2471 vizualizări11 martie 2011
rss 2.0
rss 2.0