Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
16-20 noiembrie, saptamana mediului, curateniei si sportului.

Institutia Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud si Asociatia ProSomes organizeaza, in intervalul 16-20 noiembrie, o serie de actiuni dedicate protectiei mediului inconjurator la nivelul intregului judet, cu scopul de a mentine in atentie nevoia educarii grijii pentru natura si, implicit, pentru sanatatea noastra, a tuturor.

Joi, 12 noiembrie, a avut loc o sedinta a principalilor parteneri institutionali implicati, pentru stabilirea detaliilor organizatorice.

Asociatia ProSomes este un ONG care de peste 12 ani manifesta preocupari pentru dezvoltarea durabila a comunitatilor locale si prezervarea resurselor de apa, acordand o atentie deosebita Vaii Somesului. Ceilalti parteneri cu un rol important in organizarea evenimentului sunt: Consiliul Judetean, Primaria municipiului Bistrita, Inspectoratul Scolar Judetean, Sistemul de Gospodarire a Apelor, Comisariatul Judetean al Garzii Nationale de Mediu, Agentia pentru Protectia Mediului, Directia Silvica, A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud si Vitalia Servicii pentru Mediu S.A.

Asadar, sub sloganul "Arbori contra pet-uri", in saptamana 16-20 noiembrie se vor derula la nivelul intregului judet actiuni organizate pe trei paliere: ecologizare, plantare puieti si competitii sportive. In acest sens, vor primi invitatie sa se alature activitatilor, toate primariile din judet, fiind bineveniti toti cetatenii care vor sa se implice voluntar. Mentionam faptul ca puietii, manusile si  sacii se vor  pune la dispozitia voluntarilor gratuit, prin grija Asociatiei ProSomes.

            Cei care doresc sa participe sunt rugati sa sune la numarul de telefon 0263.216.150 pentru a fi programati pe zile, respectiv localitati, in intervalul mentionat.

 

Biroul de presa

0 comentarii2716 vizualizări12 noiembrie 2015




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0