Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 13 Iulie 2020 - 2064 vizitatori azi
Prefectul Ioan Tintean alaturi de cetatenii din Sanmihaiu de Campie, la actiunile dedicate saptamanii mediului.

In cadrul saptamanii mediului, curateniei si sportului, prefectul Ioan Tintean s-a alaturat cetatenilor din comuna Sanmihaiu de Campie la actiunea de sadire a puietilor. Aceasta actiune se inscrie in sirul activitatilor dedicate mediului in intervalul 16-20 noiembrie, eveniment initiat de Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Asociatia ProSomes  si cu sprijinul Consiliului Judetean, Inspectoratului Scolar Judetean, Sistemului de Gospodarire a Apelor, Comisariatului Judetean al Garzii Nationale de Mediu, Agentiei pentru Protectia Mediului, Primariei municipiului Bistrita, Directiei Silvice, A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud, respectiv Vitalia Servicii pentru Mediu S.A.

            Locuitorii comunei Sanmihaiu de Campie, copii si adulti, au fost printre primii din judet care s-au inscris ca voluntari, in timpul lor liber, la aceasta activitate de toamna, iar primarul Ioan Mate si-a asumat parte de organizare locala. De data aceasta au plantat impreuna 500 de puietii de salcam, gorun si stejar.

            Prefectul Ioan Tintean s-a declarat extrem de fericit sa observe bucuria si daruirea cu care cei prezenti s-au implicat, dand o minunata lectie de simt civic si grija fata de mediul in care traiesc. "Am vazut cu cata placere se planta. Este un lucru extraordinar, cu atat mai mult cu cat, locuitorii din Sanmihai  nu se afla la prima activitate de acest gen. Toata lumea doreste sa aiba apa buna, aer curat, un mediu prielnic, insa nu toti depun suficiente eforturi in acest sens. Prin repetarea unor astfel de evenimente, dorim sa dezvoltam o rutina a grijii fata de judetul nostru. Le multumesc tuturor celor care s-au implicat".

 

Biroul de presa

0 comentarii3367 vizualizări19 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0