Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 05 August 2020 - 19444 vizitatori azi
Reabilitarea si modernizarea cladirii existente "Cinematograf Dacia" faza 2.

Astazi, de la ora 09:30 a avut loc intalnirea pentru semnarea contractului de lucrari pentru Modernizarea cladirii cinematografului Dacia din Bistrita si transformarea ei intr-un centru multicultural. La semnarea contractului de lucrari au fost prezenti reprezentantii companiei care a castigat licitatia si presedintele Consiliului Judetean - Emil Radu Moldovan.

Reabilitare si modernizare cladire existenta "Cinematograf Dacia" faza 2.

 Valoarea licitata pentru executie: 3.841.054 (fara TVA) / 4.762.907 lei (cu TVA)

 Descrierea lucrarilor: Sala de cinematograf, camera de proiectii si zona de hol (cafenea, casa de bilete, garderoba) si  modificarea salii de spectacole.

Ce vom avea in urma lucrarilor: cinematograf modern si centru multicultural;

-regim de inaltime: S+P+E

-suprafata: 1955,43 mp

Investitia realizata se va limita la: demolarea peretilor de compartimentare si a tavanelor, realizarea de pereti noi de compartimentare si tavan, refacerea instalatiilor electrice si de incalzire, instalatii sanitare, refacerea finisajelor, desfacerea finisajelor in sala de cinema si a scenei  aferente, extinderea scenei cu 1.1 m si realizarea unor gradene pentru vizibilitate mai buna, instalatii de luminat, de semnalizare, de detectie in caz de incendiu, de climatizare, placaje de piatra natural in zonele de acces, realizarea unui spatiu tehnic peste centrala termica, termoizolatii, dotarea cu tehnologie modern (proiector 2D/3D), sistem de sunet), instalatii de sunet si lumini, rampa de acces.

-extinderea scenei din sala de spectacole cu 3.75 m si inaltarea ei cu 0.3 m, realizarea unui balcon in sala de spectacole

 Durata contractului: 12 luni

.


Foto - arhiva Marius Chiuzan

.

0 comentarii2884 vizualizări20 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0