Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 19 Martie 2024 - 14587
1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei - programul manifestarilor.

Pentru cinstirea Zilei Nationale a Romaniei, Institutia Prefectului-Judetul Bistrita-Nasaud, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Primaria Municipiului Bistrita, impreuna cu Garnizoana Bistrita, organizeaza, in data de 1 Decembrie 2015, activitati aniversare dedicate Marii Sarbatori.

Manifestarile debuteaza la orele 12.30, cu un ceremonial militar-religios, in cadrul caruia se va depune o coroana de flori la monumentul poetului Andrei Muresanu din Piata Centrala, urmat de parada militara, la care participa, cu personal si tehnica, unitatile Brigazii 81 Mecanizata « General Grigore Balan », Inspectoratul Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Penitenciarul Bistrita, Directia Judeteana de Informatii Bistrita-Nasaud, Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita, Politia Locala Bistrita, Serviciul Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud, Filiala Judeteana a Crucii Rosii, un detasament de la Cercetasii Romaniei.

        La parada militara, care va avea loc pe str. Sincai - str. Dornei, participa aproximativ 500 de persoane si peste 50 de mijloace tehnice aflate in dotare.

Intre orele 18.00 si 19.00 va avea loc retragerea cu torte.

Aceasta activitate va debuta la ora 18.00, cu aprinderea tortelor si intonarea Imnului Uniunii Europene in Piata Petru Rares, ulterior detasamentul se va deplasa pe strada Dornei, cu oprire la sediul Primariei municipiului Bistrita pentru intonarea Imnului National, in continuare detasamentul deplasandu-se pe strada Sincai, str Garii, Bulevardul Republicii, strada 1 Decembrie, Cazarma.

Facem mentiunea ca se va depune o sigura coroana, asigurata prin grija Institutiei prefectului, din partea tuturor participantilor la eveniment:

-         Institutia prefectului - judetul Bistrita-Nasaud;

-         Consiliul judetean Bistrita-Nasaud;

-         Primaria municipiului Bistrita;

-         Parlamentarii judetului Bistrita-Nasaud;

-         Conducerea institutiilor din sistemul natinal de aparare, ordine publica si siguranta nationala;

-         Veterani de razboi si cadre militare in rezerva;

-         Conducerea serviciilor publice deconcentrate;

-         Presedinti de formatiuni politice;

-         Presedinti de asociatii si ONG-uri.

 

Cetatenii judetului sunt asteptati sa se bucure impreuna de aceasta sarbatoare de suflet a tuturor romanilor.

 

 

Biroul de presa.

0 comentarii3430 vizualizări26 noiembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0