Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 5598 vizitatori azi
"Scrie-i lui Mos Craciun!"

Impreuna putem face o bucurie copiilor care nu l-au vazut niciodata pe Mos Craciun! Poate chiar in jurul nostru sunt copii la care nu a ajuns niciodata Mos Craciun sau care nu indraznesc sa gandeasca macar ca acesta ar exista. Importanta darului de la Mos Craciun are implicatii de natura atat emotionala cat si sociala, fiind perceput ca rasplata a faptelor si comportamentului bun, dar si element de statut si comparatie intre copii.

"Scrie-i lui Mos Craciun" este un proiect care va fi lansat in 30 noiembrie si care va consta in amplasarea unei urne fixe in Piatra Petru Rares din centrul municipiului Bistrita, in zona 0 a orasului, unde va fi amenajat un parculet al copiilor. Aici, copiii impreuna cu parintii vor putea sa lase scrisori lui Mos Craciun. De asemenea, ei vor lasa datele de contact ale parintilor (numar de telefon si adresa). Cele mai impresionante povesti vor fi publicate si oricine va dori, va putea fi ajutorul lui Mos Craciun si va putea face o bucurie unui copil care nu l-a intalnit niciodata pe cel mai iubit Mos. 

            Lansarea proiectului va avea loc in acelasi timp cu un concert al trupei "Gasca Zurli", ocazionat de deschiderea iluminatului festiv in Piata Petru Rares din fata Consiliului Judetean si se va derula dupa urmatorul program:  

30 noiembrie - 17 decembrie - depunerea scrisorilor;

17 - 19 decembrie - analiza scrisorilor si identificarea ajutoarelor lui Mos Craciun;

21, 22, 23 decembrie - impartirea darurilor.

In tot acest acest interval, pe pagina de Facebook a proiectului si pe cea a ImparteBucurie.ro vor fi promovate cele mai interesante si impresionante povesti, iar oamenii care vor sa fie ajutorul lui Mos Craciun in aceasta iarna, nu trebuie decat sa ne contacteze pe Facebook sau la numarul de telefon 0769 592458.

0 comentarii2121 vizualizări30 noiembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0