Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 5818 vizitatori azi
Concesiune a gestiunii activitatii de maturat in Bistrita.

In 27.01.2016,  a avut loc semnarea contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activitatii de maturat, spalat, stropirea si intretinerea cailor publice si a activitatii de colectare a cadavrelor animalelor de pe domeniul public si predarea acestora catre unitatile de ecarisaj sau catre instalatiile de neutralizare, dintre Primaria municipiului Bistrita si S.C. Supercom S.A. Bucuresti, firma care a castigat licitatia organizata de municipalitate.
Prevederile contractuale vor intra in vigoare incepand cu data de 1.03.2016, iar contractul are o durata de 8 ani.
Primarul Ovidiu Teodor Cretu si-a exprimat speranta ca Bistrita va ramane un oras curat iar experienta si dotarile tehnice ale prestatorului vor raspunde cerintelor si asteptarilor cetatenilor.
Reprezentatii S.C. Supercom S. A. Bucuresti au dat asigurari ca schimbarea firmei care va presta aceste activitati nu va crea sincope si au dat asigurari ca au capacitatea de a raspunde cerintelor prevazute de clauzele contractuale


Mihai Rusti
Serviciul relatii publice, comunicare
Primaria municipiului Bistrita

0 comentarii3269 vizualizări28 ianuarie 2016
rss 2.0
rss 2.0