Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 14 Mai 2024 - 14587
Locuri de munca in Germania, domeniul HoGa, prin Reteaua EURES.

EURES Romania dispune de 40 de posturi in Germania pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier -gastronomic. Pentru ocuparea acestor posturi, se va organiza in data de 24 martie 2016 o selectie la Bucuresti. Companiile Europa Park si McDonald’s ofera locuri de munca sezoniere pentru urmatoarele meserii: ospatar (10 posturi), barman (10 posturi), bucatar (10 posturi) si personal in industria gastronomiei de sistem (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, cu/fara experienta ?ndelungata in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1). Pentru posturile de bucatar, candidatii trebuie sa aiba calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, nivel A2.

Angajarea se face pe o perioada de 8 - 9 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1800 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, 1900 - 2400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar si de 1400 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem. Cazarea poate fi asigurata de catre angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, strada Garii, nr. 2-4, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.

Inscrierea in baza de date se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

-         cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

-         copie act de identitate sau pasaport (valabilitate minim 6 luni);

-         C.V model  Europass (cu fotografie) in  limba germana (Lebenslauf) (tehnoredactat);

-         cazier judiciar in original din care sa reiasa ca persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

-         adeverinta de la medicul de familie, cu mentiunea "Clinic sanatos/Apt pentru munca".

-         dosar plic;

 

 

Otilia Rapan - Director Executiv

 Intocmit, Adina Preda - Consilier EURES

0 comentarii2828 vizualizări23 februarie 2016




rss 2.0
rss 2.0