Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 12 August 2020 - 30366 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni - din nou in mijlocul elevilor.

Reprezentanti ai Jandarmeriei Bistrita-Nasaud s-au aflat din nou in mijlocul elevilor, prin organizarea unor activitati preventive la Liceul Tehnologic Forestier Bistrita, in cadrul programului "Adolescenta fara violenta!".  Elevii din clasele a IX a, a X a si a XII a, au aflat care sunt principalele genuri de fapte cu caracter infractional si contraventional care pot fi comise atat in incinta unitatilor de invatamant cat si in timpul liber.

       Totodata au fost aduse in atentia elevilor si teme privind aspectele legislative care vizeaza prevenirea violentei in mediul scolar si prevenirea absenteismului. La activitati alaturi de jandarmi, au participaiolentei scolare, pregatirea anti-infractionala a elevilor si tinerilor din clasele terminale de liceu, dar si incurajarea dialogului in vederea identificarii principalelor probleme cu care se confrunta tanara generatie. Intalnirile cu elevii s-au bazat pe un dialog intre toti cei implicati, tinerii fiind interesati de subiectele abordate iar astfel de activitati vor fi organizate pe tot parcursul anului scolar.

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii2751 vizualizări16 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0