Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 05 August 2020 - 19388 vizitatori azi
Tanar, in varsta de 18 ani, cercetat pentru furt.

 La data de  29 martie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii au depistat un tanar,  in varsta de 18 de ani, din Singeorzu Nou,  banuit ca in noaptea de 12/13 martie a.c.,  ar fi patruns in grajdul de animale,  apartinand  unui barbat  in varsta de  48 de ani, din aceeasi localitate,  de unde ar fi sustras mai multe caprine.

          Prejudiciul cauzat  a fost recuperat in totalitate, fiind restituit persoanei vatamate.

          Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

             ***

 

          Pentru  a nu deveni victime ale hotilor va sugeram sa intreprindeti urmatoarele masuri :

 - Pe timpul noptii asigurati cu sisteme de inchidere (lacate, zavoare, etc.) usile grajdurilor, anexelor gospodaresti unde tineti animale si pasari.

 - In masura posibilitatilor, pe timp de noapte, asigurati iluminatul zonelor unde sunt animalele, dar nu uitati, cainii de paza va pot scuti de multe neplaceri.

 -Animalele lasate fara supraveghere pe pasuni, izlazuri sau pe marginea drumului, constituie o prada usoara pentru hoti, asadar nu le creati aceasta posibilitate.

 - Nu amplasati grajdurile sau adaposturile de animale la distanta mare de locuinta sau in locuri izolate, fara sa asigurati paza acestora.

 

 

 

0 comentarii2450 vizualizări30 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0