Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 21 Septembrie 2020 - 5048 vizitatori azi
MESAJUL PREFECTULUI JUDETULUI BISTRITA - NASAUD CU OCAZIA ZILEI JANDARMERIEI ROMANE.

Nascuta in anul 1850, in spiritul european al acelor vremuri si renascuta in anul 1990, in acelasi spirit, Jandarmeria Romana a parcurs un drum istoric plin de eforturi si sacrificii, marcand, astfel, fiecare reper temporal al istoriei noastre. Prin seriozitate, exigenta, transparenta si rezultatele obtinute, Jandarmeria Romana este astazi un corp de elita  al Statului Roman, o forta credibila in apararea democratiei, valorilor si drepturilor fundamentale ale cetatenilor.

 Am mare incredere in profesionalismul si spiritul de responsabilitate pe care jandarmii il manifesta, zi de zi, fata de membrii comunitatilor in care isi desfasoara activitatea si in capacitatea de a ne asigura noua, tuturor, un plus de siguranta, incredere si liniste.

         Pentru fiecare jandarm, acest moment aniversar trebuie sa fie unul al consolidarii elementelor care ne-au oferit intotdeauna constanta si eficienta: devotamentul, sacrificiul si onoarea.

 La multi ani, Jandarmeriei Romane! La multi ani, jandarmilor bistriteni!

 

 

 

OVIDIU-VICTOR FRENT,

 PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD

0 comentarii2814 vizualizări01 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0