Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 15616 vizitatori azi
Paza in scolile bistritene, pe agenda de prioritati a prefectului.

Institutia Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud a gazduit vineri, 01.04.2016, o sedinta pe tema sigurantei in scoli. Prefectul Ovidiu-Victor Frent a invitat la consultari toti factorii responsabili, la intalnire participand inspectorul scolar general Camelia Tabara, primarul municipiului Ovidiu Cretu, dar si conducerile Inspectoratului Judetean de Politie, Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" si Politiei Locale.

             In cadrul sedintei s-au analizat problemele referitoare la paza din incinta unitatilor scolare semnalate de catre asociatiile de parinti si elevi. Astfel, s-a trecut in revista cadrul legal privind atributiile fiecarei institutii in aceasta problematica si modul in care acestea pot interveni pentru cresterea gradului de siguranta.

             La finalul discutiilor s-au conturat variantele unor posibile solutii in vederea cresterii gradului de siguranta in scoli si s-a stabilit organizarea unei intalniri pentru discutarea acestora miercuri, 06.04.2016, la Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud, cu directorii unitatilor scolare si reprezentantii asociatiilor de parinti si elevi.

 

 Biroul de presa.

0 comentarii3122 vizualizări02 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0