Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11798 vizitatori azi
Programul "Prima masina", corelat cu Rabla.

Voucherele obtinute prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Rabla) vor putea fi utilizate drept avans pentru achizitionarea unui autoturism nou prin Programul "Prima masina",  stabileste o Hotarare adoptata de Guvern.

Actul normativ coreleaza cele doua programe guvernamentale astfel incat un beneficiar al Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national va putea achizitiona un autoturism nou in cadrul Programului de stimulare a cumpararii de autorurisme noi, folosind facilitatea acordata prin Programul de stimulare a innoirii Paaogramului "Prima masina", prin acordarea posibilitatii cumularii beneficiilor celor doua programe guvernamentale (Programul "Prima masina" si "Programul Rabla").

Prin Programul de stimulare a cumpararii de autoturisme noi, persoanele fizice beneficiaza de garantii guvernamentale la contractarea creditelor pentru achizitionarea unui autovehicul nou al carui pret nu depaseste suma de 50.000 lei, la care se adauga TVA. 

Proiectul de act normativ a fost postat spre consultare publica la adresa:

http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/transparenta/proiectHGprimamasinaplafon2016_12012016.pdf

 

 

0 comentarii2576 vizualizări05 aprilie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0