Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1254 vizitatori azi
La nivelul judetului Bistrita-Nasaud sunt organizate 313 sectii de votare.

Astazi, 06.04.2016, a avut loc, la sediul Institutiei Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud, sedinta Comisiei Tehnice judetene pentru organizarea alegerilor locale din 5 iunie 2016, in cadrul careia s-au prezentat actiunile si activitatile intreprinse in perioada 22.03 - 05.04.2016. La nivelul judetului Bistrita-Nasaud sunt organizate 313 sectii de votare, dintre care:      

a) in mediul urban, 83 sectii de votare

b) in mediul rural, 230 sectii de votare

Bugetul repartizat de catre Ministerul Afacerilor Interne institutiei prefectului pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor locale din anul 2016, pana la data de 05.04.2016, este de 508 mii lei, din care  488 mii lei Titlul II Bunuri si servicii si 20 mii lei Titlul 13 Active fixe nefinanciare.

S-a elaborat documentatia de atribuire a contractului de servicii tipografice si servicii conexe pentru tiparirea buletinelor de vot si s-a publicat, in SEAP, documentatia de atribuire a contractului de servicii tipografice si servicii conexe pentru tiparirea buletinelor de vot.

S-au solicitat oferte de pret pentru confectionarea stampilei pentru Biroul Electoral de Circumscriptie Judeteana Nr. 6 Bistrita-Nasaud, a stampilelor birourilor electorale ale circumscriptiilor comunale, orasenesti si municipale si a stampilelor de control ale sectiilor de votare.

S-a intocmit documentatia privind necesitatea achizitionarii statiilor de lucru pentru dotarea Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana Nr. 6 Bistrita-Nasaud.

In data de 5 aprilie 2016 a fost organizata de catre Institutia prefectului - judetul Bistrita-Nasaud, impreuna cu reprezentantii Autoritatii Electorale Permanente, sedinta de instruire a primarilor si secretarilor unitatilor administrativ-teritoriale cu privire la organizarea si desfasurarea alegerilor locale din anul 2016.

Reamintim faptul ca cererile pentru inscrierea in corpul expertilor electorali, din randul carora vor fi desemnati presedintii si loctiitorii Birourilor electorale ale sectiilor de votare, pot fi depuse pana in data de 21 aprilie, la sediul Biroului Judetean Bistrita-Nasaud al Autoritatii Electorale Permanente, din municipiul Bistrita, Piata Petru Rares nr. 1, cam. 101.

 

 

Biroul de presa

 

 

 

0 comentarii3003 vizualizări06 aprilie 2016
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0