Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 11 August 2020 - 40668 vizitatori azi
Refuz categoric privind majorarea tarifelor practicate de catre SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA.

Propunerea de majorare a tarifelor practicate pentru ridicarea gunoiului menajer de pe raza comunei Caianu-Mic s-a lovit de refuzul categoric al primarului comunei, domnul Paul Stir, si al Consiliului Local Caianu-Mic. In ultima sedinta ordinara din luna martie a Consiliului Local s-a votat in unanimitate de catre consilierii locali respingerea propunerii operatorului de la nivel judetean de a majora tarifele practicate, de la nivelul de 2,86 lei/persoana/luna la 3,25 lei.

Primarul comunei, Paul Stir, a declarat urmatoarele: "Aceasta propunere de majorare a pretului de catre operatorul judetean contravine interesului cetatenilor nostri iar motivatia pentru care s-a propus aceasta modificare a conditiilor din contract nu isi gaseste suport. Alaturi de consilierii locali ne vom opune oricaror noi planuri de crestere a tarifelor daca acestea nu sunt bine documentate si ancorate in realitatea din teren. "

Comuna Caianu-Mic a avut parte de o dezvoltare puternica in ultimii patru ani prin atragerea de fonduri de la Consiliul Judetean, Guvernul Romaniei si Uniunea Europeana iar standardele si asteptarile populatiei de la SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA sunt de a li se oferi un serviciu de calitate la un pret onest.

 

 

Biroul Relatii cu Publicul- Comuna Caianu Mic, judetul Bistrita-Nasaud

0 comentarii2247 vizualizări06 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0