Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 25 Septembrie 2020 - 1710 vizitatori azi
Bursa Generala a Locurilor de Munca, date preliminare la 11 aprilie 2016.

Joi, 14 aprilie 2016, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca. Pana la aceasta data si-au anuntat participarea la bursa un numar de 45 de agenti economici, care ofera 423 locuri de munca vacante.

Pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe locuri de munca vacante sunt disponibile in urmatoarele profesii: inginer mecanic; programator productie; director vanzari; inspector resurse umane; proiectant inginer mecanic; director economic; statistician; proiectant inginer aeronave; inginer masini unelte; inginer electric; inginer instalatii; manager marketing; sef servicu resurse umane; inginer productie; auditor intern; inginer calitate; inginer prelucrari metalurgice; inginer electromecanic.

Pentru persoanele cu studii medii si profesionale, cele mai multe locuri de munca vacante sunt disponibile in urmatoarele meserii: electrician; operator la masini CNC; lacatus mecanic; strungar; sudor; laminator; mecanic de intretinere; slefuitor; frezor universal; sofer de autoturisme si camionete; operator roboti sudura; gestionar; agent comercial; bucatar; operator date; sef coloana auto; asistent manager; mecanic auto; spalator auto; tamplar profil lemn; confectioner tricotaje; bucatar; ospatar; casier; muncitor necalificat.

Bursa se va desfasura la Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" din Bistrita, str. Rodnei, nr.23, joi 14 aprilie, incepand cu ora 10,00.

De asemenea, in perioada 4-15 aprilie, Reteaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeana organizeaza, o serie de evenimente adresate in special angajatorilor, sub egida "European Employers’ Days".

Obiectivele acestei initiative sunt de a realiza un contact cu un numar cat mai mare de angajatori, de a intretine un dialog intre Serviciile Publice de Ocupare si de a creste gradul de constientizare a problemelor legate de ocuparea fortei de munca.

Aceasta initiativa a SPO va sublinia importanta angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri tinta, fiecare stat membru concentrandu-se asupra nevoilor specifice pietei muncii.

ANOFM va participa la eveniment prin actiuni specifice, respectiv: organizarea bursei generale a locurilor de munca in data de 14 aprilie 2016 si discutii cu patronatele si sindicatele reprezentative la nivel national, in vederea imbunatatirii colaborarii si intarirea parteneriatelor cu angajatorii.

Informatii utile despre eveniment se pot accesa la adresa http://employersday.eu/

 

Let’s talk jobs 
European Employers’ Days
4-15 April 2016

 


Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES

0 comentarii2954 vizualizări11 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0