Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 09 Iulie 2020 - 5646 vizitatori azi
CALDURA MARE FACE RAVAGII IN RANDUL TINERETULUI !

Imi aduc aminte un cantec al copilariei bunicului meu, un cantec devenit ulterior un imn al elevilor si studentilor vremii. "A venit vacanta cu trenul din Franta" spuneau strofele autorului necunoscut. Ei bine, astazi chiar daca din tara lui Napoleon nu au venit trenurile vacantei, ne-am adaptat repede situatiei, folosindu-ne de mijloacele moderne si am apelat la binefacerile acestor mijloace. 

      Parcurile, barurile, cluburile de noapte, au luat locul bibliotecilor in programul nostru zilnic, iar laptopul, androidul si tigara, sunt cele care  sustin atmosfera care se vrea una de socializare.

Din pacate modernismul zilelor noastre a facut uitate invataturile "celor sapte ani", astfel ca bunul simt si comportarea civilizata au devenit un ... pod prea indepartat!

Nu mai conteaza ca esti fata ori baiat, telefonul, tigara, cafeaua si picioarele atarnate in bataia vantului "musonic" , se afla pe primul loc in activitatea cotidiana.

        Cum ar spune omniprezentul Caragiale....."curat murdar Coane Fanica".

 

 P. Sangeorzan.

0 comentarii2450 vizualizări29 iulie 2016
rss 2.0
rss 2.0