Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 09 Iulie 2020 - 4018 vizitatori azi
Vineri, 5 august 2016, se deschide oficial Clubul pensionarilor din orasul Nasaud.

Primarul orasului Nasaud, Mircea Romocea, impreuna cu managerul Casei de Cultura, Silviu Rus, va invita sa luati parte la deschiderea oficiala a Clubului pensionarilor din orasul Nasaud !  Primaria Orasului Nasaud  si Casa de Cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud vor inaugura vineri 5 august 2016, ora 12.00 Clubul pensionarilor.
    Clubul se afla situat la etajul I in incinta Casei de Cultura "Liviu Rebreanu" Nasaud si pune la dispozitia celor care doresc sa isi petreaca timpul liber, spatiul mentionat mai sus, cu o capacitate de 30 de locuri.
    La deschiderea oficiala sunt invitati sa ia parte pensionarii de pe raza orasului Nasaud care doresc sa devina membrii ai acestui club si care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un mod placut si util.
    Noul Club al pensionarilor va avea un regulament de functionare si un orar ce va fi stabilit impreuna cu membrii acestuia.
    Activitatile clubului vor fi diversificate si vor fi stabilite in functie de doleantele si sugestiile membrilor.
 
    Va asteptam cu drag !

0 comentarii2828 vizualizări03 august 2016
rss 2.0
rss 2.0