Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 25 Februarie 2020 - 7344 vizitatori azi
Bistrita-Nasaud este in aceste zile gazda unei delegatii oficiale din Provincia partenera Hunan.

Parteneriat intre Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Departamentul pentru Stiinta si Tehnologie al uneia dintre cele mai dezvoltate provincii din lume. Judetul Bistrita-Nasaud este in aceste zile gazda unei delegatii oficiale din Provincia partenera Hunan, Republica Populara Chineza.

Delegatia chineza este condusa de Tong Xudong, Director general - Departamentul pentru Stiinta si Tehnologie al Provinciei Hunan si ii are in componenta pe Peng Jingdong, Director de divizie - Departamentul pentru Stiinta si Tehnologie al Provinciei Hunan, Zhou Yueyun, Director general - Zona de Nationala de Dezvoltare  Economica si Technologica Liuyang, Zhang Canming - Director  general - Biroul Secretariatului ASEM - Centrul de Cercetare-Dezvoltare pentru Resurse de Apa, Zeng Jianguo, Profesor la Universitatea Agricola din Hunan, Lin Yan, Director de divizie - Grupul de Investitii Yonker din Provincia Hunan si Li Changhong, Manager general Micolta Bioresource Inc.

          Parteneriatul de cooperare dintre Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Departamentul pentru Stiinta si Tehnologie al Provinciei Hunan din Republica Populara Chineza urmareste cooperarea in domeniile cercetarii stiintifice, inovarii tehnologice si aplicarii progresului stiintific si tehnologic, in mod prioritar, in industriile de inalta tehnologie ("high-tech"), inclusiv domeniile resurselor de apa si a mediului, noile tipuri de energie si conservarea energiei, fabricatia de echipamente avansate, de materiale noi, domeniile biotehnologiei si biomedical si sectorul tehnologiei informatiei (IT) si facilitarea cooperarii stiintifice intre companii, universitati si institute de cercetare din cele doua unitati administrative.

          Din luna martie a acestui an judetul Bistrita-Nasaud este intr-un  parteneriat de colaborare si cooperare cu Provincia Hunan din R.P. Chineza. Provincia Hunan este situata in zona centrala a R.P. Chineze, are o populatie de 73 de milioane de locuitori si este una dintre cele mai dezvoltate provincii din R.P Chineza, 125 din primele 500 de companii din lume aflandu-se aici!

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant, Ivan Bogdan-Gruia

 

0 comentarii3164 vizualizări23 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0