Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 26 Octombrie 2020 - 7504 vizitatori azi
Parlamentarii bistriteni sunt neperformanti.

Unii candidati sunt in politica de foarte multi ani, ca de exemplu Ioan Tintean, om de baza al sistemului inca dinainte de 1989, Doina Pana cu peste 12 ani de activitate politica la toate nivelurile, Ioan Turc la fel, ca sa nu mai vorbim de eternul Ioan Oltean, care  face si desface guverne, afaceri, aliante, slujbe caldute de peste 25 de ani. Iar rezultatul il vedem cu totii, Judetul nostru este pe primele locuri in toate clasamentele saraciei. De exemplu venitul mediu net in Bistrita-Nasaud este atat de mic incat ne clasam pe locul patru de la coada cu doar 1472 lei/luna.

Este momentul ca acesti politicieni sa dispara de pe scena politica, daca aveau ceva de demonstrat, au avut ocazia. Bunul simt ar trebui sa-i faca sa se retraga singuri, sa nu mai candideze. Dar din pacate, bunul simt este o virtute rara si nu exista in gena acestor personaje.      

Avem, de asemenea consilieri judeteni, cum ar fi Robert Sighiartau, care au facut figuratie timp de patru ani, fara sa contribuie cu ceva la bunastarea judetului nostru, iar acum doresc sa "avanseze" in Parlament, probabil pentru a face acelasi lucru. De pe pozitia de nevorbitori in Consiliul Judetean, vor promova in Parlament, unde vor fi la fel de tacuti si recunoscatori "marelui partid" care le da sansa de a tacea cu eleganta in Parlamentul Romaniei. Ma intreb cu ce ne pot ajuta pe noi, bistritenii, astfel de oameni…Oare chiar s-au epuizat toate resursele umane ale acestui judet, oare chiar nu avem alti oameni care sa ne conduca? Iata cateva informatii care ne arata modul dezastruos in care ne-au reprezentat pe noi, locuitorii judetului Bistrita-Nasaud cei care, ne cer din nou votul, pentru un mandat de parlamentar: Ioan Turc, deputat timp de un an in legislatura 2004-2008, a vorbit in plen timp de "peste" 22 de secunde. Ioan Tintean deputat in perioada 2008-2012, a reusit performanta de a cuvanta in plenul Parlamentului doar 15 minute si cateva secunde in fiecare an de mandat. Nici vedeta Doina Pana, nu a fost cu mult mai vorbareata pe durata mandatului sau de parlamentar. Il depaseste pe aliatul Ioan Tintean cu ceva mai mult de 30 de secunde/an, iar dintre aceste minute, niciunul nu se refera la probleme ale judetului nostru.

Sa ne miram ca suntem la coada tuturor clasamentelor?

 

 

 Presedinte PMP Bistrita-Nasaud

  Ionut Simionca

 

 

0 comentarii3661 vizualizări03 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0