Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 14972 vizitatori azi
Acum intre Saratel si Chirales drumul e bun!

Administratia judeteana a receptionat lucrarile de modernizare a unui tronson de aproximativ 10 km, intre localitatile Saratel si Chirales, pe DJ 172 G. Investitia a fost finantata integral din bugetul Consiliului Judetean, fiind estimata la 5,2 milioane lei, aproximativ 1,250 milioane euro, executia fiind adjudecata de catre SC Lucrari Drumuri si Poduri SA Bistrita.

         "Ma bucur foarte mult ca legatura facuta pe DJ 172 G intre DN 15 A, din Saratel, cu DJ 151, in Chirales, a fost finalizata. (...) Avem, in momentul de fata, aceasta zona a judetului rezolvata, parte din comunitati, mai exact  Sintereag, Sieu Odorhei, Lechinta, Sanmihaiu de Campie, pana la Budesti, rezolvat de DJ 151. Acum doi ani am rezolvat partea din intersectie de la Herina pana la Lechinta, iar cu acest tronson din DJ 172 G am inchis zona de drumuri judetene modernizate  care fac legatura intre DN 15 A, DN 17 si principalul drum judetean care este 151", a precizat presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan, care s-a aratat multumit de calitatea lucrarilor.

         Seful administratiei judetene a precizat ca au debutat si lucrarile de modernizare pe un tronson dintre Sanmihaiu de Campie si Archiud, asta dupa ce a fost modernizata portiunea dintre Teaca si Archiud.

"Sper ca din 11 decembrie sa avem un Guvern care sa fie din nou pentru Romania si pentru romani si sa putem sa facem si acea legatura care va scurta foarte mult accesul spre Targu Mures si spre Capitala", a mai precizat presedintele Radu Moldovan.

 

Sursa - Rasunetul.ro

 

0 comentarii2863 vizualizări16 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0