Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 12 August 2020 - 30874 vizitatori azi
"Ziua portilor deschise" la AJOFM Bistrita - Nasaud.

In data de 10 decembrie 2016 se implinesc 18 ani de activitate a Serviciului Public de Ocupare din Romania. Este ziua in care, in anul 1998 s-a infiintat Agentia Nationala pentru Ocuparea a Fortei de Munca, impreuna cu  Agentiile teritoriale. Cu aceasta ocazie, Agentia Judeteana pentru Ocuparea a Fortei de Munca Bistrita - Nasaud doreste sa marcheze acest eveniment si sa organizeze, miercuri, 14 decembrie 2016, "Ziua portilor deschise".

In aceasta zi, la sediul institutiei vor avea loc o serie de actiuni, dupa cum urmeaza:

  • Ora 10.00: - Conferinta de presa;
  • Ora 12.00: - Intalnire cu agenti economici din judetul Bistrita - Nasaud;
  • Ora 14.30: - Intalnire cu elevii Liceului Tehnologic Special "Sfanta Maria" Bistrita;

Astfel, toti beneficiarii serviciilor oferite de catre AJOFM Bistrita - Nasaud, fie ei angajatori, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, elevi, studenti, au posibilitatea ca in aceasta zi a "portilor deschise", sa cunoasca din interior modul in care se desfasoara activitatea agentiei si sa stabileasca un contact mai bun cu functionarii acestei institutii.

Toate persoanele interesate de acest eveniment, sunt asteptate la sediul AJOFM Bistrita - Nasaud din Bistrita, strada Garii, nr.2 - 4, in data de 14 decembrie 2016, incepand cu ora 9.00. 

 

Otilia Rapan - Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda - Consilier EURES

 

0 comentarii3829 vizualizări09 decembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0