Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 23 Septembrie 2019 - 11174 vizitatori azi
Primarul Cretu spune povesti.

 Plecand de la realitatile societatii actuale in care foarte multi copii petrec mult timp in fata  televizorului, zibo.ro organizeaza actiunea "Saptamana familiei,saptamana fara TV"  in intervalul 11-16 aprilie 2011.

Actiunea are ca scop constientizarea parintilor privind pericolul televizorului si internetului in educatia si formarea copiilor. Se doreste educarea si sprijinirea parintilor in ceea ce priveste controlul parental pe internet, selectarea programelor TV potrivite si excluderea programelor si canalelor cu continut neadecvat pentru copii.

Pe parcursul acestei saptamani organizatorii propun actiuni comune parinti - scoala - autoritati publice, pentru a oferi copiilor alternative de petrecere a timpului liber: simpozioane organizate de Bibliotecile Judetene cu implicarea oficialitatilor locale, vizite la muzee, gradini zoologice si botanice, iesiri in parcuri cu organizarea de diverse concursuri, etc.

Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu a raspuns invitatie organizatorilor si maine, 14 aprilie 2011 va citi o poveste celor mici, la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud, incepand cu ora 9.

 

 

0 comentarii1869 vizualizări13 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0