Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 17 Aprilie 2024 - 14587
200 locuri de munca sezoniere de muncitor necalificat in Spania

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca prin Serviciul de Ocupare EURES Romania ofera 200 locuri de munca vacante pentru munca sezoniera, ambalat fructe si verdeturi (regiunea Lerida).

Sunt solicitate persoane apte pentru munca, cu/fara experienta la ambalat fructe si verdeturi, cunostinte de limba romana si/sau spaniola.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data inceperii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, in 2 schimburi: dimineata 600 - 1400 si dupa masa 1500 - 2300. Salariul oferit este de 900 - 1200 euro/luna.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se platesc doar zilele lucratoare). Transportul si masa nu sunt incluse.

Persoanele cu domiciliul in judetul Bistrita - Nasaud , interesate de aceasta oferta, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr.2 - 4, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- Copie CI/BI;

            - CV EUROPASS in limba romana;

            - Adeverinta medicala, cu mentiunea "apt pentru munca";

            - Copie act studii;

           Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 14.03.2017.

 Locatia si data selectiei vor fi comunicate la o data ulterioara.

 


Otilia Rapan - director Executiv

 

Intocmit

Adina Preda - consilier EURES

0 comentarii2758 vizualizări06 martie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0