Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Noi pasi concreti inspre modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta.

Ministrul Sanatatii, Dr. Florian Bodog, impresionat de investitiile in infrastructura si tehnica medicala din Bistrita: "Spitalul Judetean din Bistrita peste clinicile private din capitala!" Aflat intr-o scurta vizita de lucru in judetul Bistrita-Nasaud Ministrul Sanatatii, Domnul Doctor Florian Bodog, a vizitat Ambulatoriul Spitalului Judetean de Urgenta, Sectiile de Chirurgie, Obstetrica-Ginecologie si noul Bloc Operator Centralizat din Spitalul Judetean de Urgenta.

In cadrul vizitei, Ministrul Sanatatii a avut discutii punctuale cu Presedintele Consiliului Judetean, domnul Emil Radu Moldovan si cu managementul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

La finalul intalnirii, Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, a declarat: Ma bucura vizita, dar mai ales determinarea Domnului Ministru Florian Bodog de a continua proiectele de investitii incepute la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Avem trei vesti bune, la un nivel concret:

  1. 1.     Spitalul Judetean de Urgenta va primi intr-un timp relativ scurt un Computer Tomograf de ultima generatie, de care avem mare nevoie;
  2. 2.     Suntem aproape de finalizarea studiilor si proiectelor tehnice legate de extinderea sectiei de Terapie Intensiva, iar imediat ce documentele vor fi terminate, Domnul Ministru ne-a promis tot suportul Domnisi Sale in identificarea unei surse de finantare concrete.
  3. 3.     Poate cel mai important lucru, am primit promisiunea unui srijin in atragerea intr-un timp relativ scurt a finantarii pentru achizitia unui accelerator de particule pentru viitorul Centru de Radioterapie a Spitalului Judetean.

Aceste lucruri sunt prioritatea noastra 0 si ma bucur ca noi, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud avem in Guvernul Romaniei si in Ministerul Sanatatii un partener serios alaturi de care vom creste calitatea actului medical pentru bistriteni, aici, la noi acasa in Bistrita-Nasaud. Am inceput o revolutie in zona medicala si nu ne vom opri aici!

Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita a beneficiat in ultimii 5 ani de investitii totale de circa 20 de milioane de euro in modernizarea si constructia unor noi sectii dar si in tehnica medicala de ultima generatie. Aceste proiecte au fost finantare de Guvernul Romaniei si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

0 comentarii3773 vizualizări31 martie 2017




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0