Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Luni 25 Mai 2020 - 8532 vizitatori azi
MESAJE transmise cu prilejul Zilei Jandarmeriei Romane.

Aniversarea a 167 de ani de la Infiintarea Jandarmeriei Romane imi ofera prilejul de a exprima aprecierea pentru activitatea depusa zi de zi de catre o structura formata din oameni dedicati, care vegheaza la siguranta cetatenilor si a comunitatilor din tara noastra. Sunt oameni pentru care sacrificiul de sine a devenit o meserie si o misiune unica: protejarea semenilor indiferent de riscuri.

Felicit in mod deosebit activitatea Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, si pe domnul Colonel Florin Furnea, Inspectorul-Sef al IJJ Bistrita-Nasaud. Transmit multumiri intregii echipe pentru faptul ca reprezinta un partener stabil si onest in servirea intereselor cetateanului si le multumesc pentru sprijinul pe care il acorda serviciului Salvamont, din cadrul Consiliului Judetean.

Va doresc tuturor, acum la ceas aniversar, multa sanatate, putere de munca si implinirea sperantelor de mai bine in societate. LA MULTI ANI!

 

 Emil Radu Moldovan

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud

 

 

 

.

 

 

Data de 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Romane, imi ofera placutul prilej de a adresa tuturor angajatilor Inspectoratului de Jandarmi Judetean "Gelu Voievod" Bistrita Nasaud, sincere felicitari si urari de succes in activitatea pe care o desfasoara.

Prin actiunile specifice desfasurate, implicarea si devotamnetul  de care dati dovada ati dovedit ca va aflati in slujba semenilor si v-ati asigurat un loc de frunte intre institutiile care se bucura de increderea populatiei.

Va adresam multumirile noastre, ale locuitorilor Municipiului Bistrita, pentru modul exemplar in care va faceti datoria, pentru efortul constant de a oferi cetatenilor un pus de securitate si de incredere in valorile unui stat de drept.

 

Primarul municipiului Bistrita

Ovidiu Teodor Cretu

0 comentarii3493 vizualizări03 aprilie 2017
rss 2.0
rss 2.0