Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 07 August 2020 - 11986 vizitatori azi
La cele doua fabrici a grupului Leoni din municipiul Bistrita s-a declansat o greva spontana.

In 10 mai 2017 in jurul orei 1930 la cele doua fabrici a grupului Leoni din municipiul Bistrita s-a declansat o greva spontana la care au participat o parte din angajatii companiei. Nemultumirile sunt de natura salariala. Prefectul judetului a discutat cu liderul de sindicat care i-a comunicat ca negocierile incepute in urma cu o luna s-au incheiat astazi.

 Patronatul si sindicatul au ajuns la un acord comun in privinta drepturilor salariale, urmand a fi semnat noul Contract de munca cu aplicabilitate de la 1 mai 2017.

Reprezentantii sindicatului vor informa salariatii in cursul zilei de astazi si  maine, la intrarea in schimburi, asupra rezultatului negocierilor.

La aceasta ora situatia a intrat in normalitate.

Prefectul judetului a stabilit pentru saptamana viitoare o intalnire cu managerul german al celor doua fabrici (in acest moment acesta se afla in Germania).

In calitate de Presedinte al Comisiei de Dialog Social de la nivelul judetului prefectul va urmari in continuare evolutia situatiei de la cele doua fabrici a grupului Leoni

 

 

 

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

INSTITUTIA PREFECTULUI - JUDETUL BISTRITA-NASAUD

Biroul de presa

.

 

Foto - Internet - Facebook.

0 comentarii3808 vizualizări11 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0