Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 08 August 2020 - 5126 vizitatori azi
Programul Guvernamental "Start-Up Nation" prezentat luni la Bistrita!

Luni 15 mai de la ora 18:00 la Centrul Cultural "Dacia" va fi lansat in judetul Bistrita-Nasaud programul "Start-Up Nation". Invitati, initiatorii programului, Secretarul de Stat pentru IMM-uri Ilan Laufer si Secretarul de Stat Adrian Mladinoiu.

    Start-up Nation - Romania se adreseaza tinerilor cetateni romani cu varsta minima de 18 ani, care doresc sa isi infiinteze o companie si care vor fi motivati sa ramana in tara si sa desfasoare activitati de antreprenoriat, fapt ce va contribui la crearea de noi locuri de munca.

Programul Start-up Nation Romania, permite finantari de pana la 200.000 de mii de lei pentru companiile nou infiintate care vor mentine minim un angajat timp de doi ani de zile.

Cu un buget de 1.713.798.000 lei, programul se finanteaza din fonduri de la bugetul statului si din fonduri europene, avand ca obiectiv principal stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale start-ul-urilor, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si facilitatea accesului acestora la finantare.

La eveniment vor participa liderii administratiei publice locale, primari din judet si sunt invitati toti tinerii antrenori care au sau vor sa iti dezvolte o afacere. De retinut faptul ca la aceasta intalnire, cei interesati vor putea obtine toate detaliile suplimentare direct din partea coordonatorilor proiectului guvernamental.

 

Purtator de cuvant,

Bogdan Gruia IVAN.

0 comentarii4501 vizualizări12 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0