Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Miercuri 05 August 2020 - 18008 vizitatori azi
Semnarea contractului de finantare pentru "Poarta Transilvaniei".

Sambata 13 mai incepand cu ora 16:00 in sala de sedinte a Palatului Administrativ a avut loc o conferinta de presa ocazionata de semnarea contractului de finantare pentru modernizarea a trei loturi din Drumul Judetean 172D, Poarta Transilvaniei.

            La eveniment au luat parte Presedintele Camerei Deputatilor, Domnul Liviu Dragnea,  Viceprim-Ministrul Romaniei si Ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Doamna Sevil Shhaideh, Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Domnul Emil Radu Moldovan si primarii comunelor tranzitate de acest sector din DJ 172D.

            Acest contract de finantare face obiectul modernizarii loturilor 2,3 si 4 aflate pe o lungime de 49,9 km din DJ 172D pe ruta Colibita - Bistrita-Bargaului - Prundu Bargaului (DN17) - Josenii Bargaului (DN 17) - Stramba - Ilva Mica - Magura Ilvei.

            Valoarea totala a contractului de finantare este de aproximativ 38 milioane de euro, iar finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional.

 

CONSILIUL JUDETEAN

0 comentarii3325 vizualizări15 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0