Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 04 Mai 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni, in mijlocul elevilor in cadrul programului Scoala Altfel 2017.

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud organizeaza si in acest an diverse activitati dedicate elevilor si cadrelor didactice, in contextul programului "Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!". Luni, 15 mai a.c., jandarmii au fost vizitati la sediul Plutonului de Jandarmi al orasului Beclean, de catre elevi ai scolii  gimnaziale din Ciceu Mihaiesti.

         Activitatile continua si astazi, marti, 16 mai a.c., cand jandarmii bistriteni vor fi oaspetii elevilor Scolii Gimnaziale Teaca iar miercuri, 17 mai a.c., activitatile dedicate elevilor se vor organiza in curtea Colegiului National Andrei Muresanu Bistrita.

        Joi, 18 mai a.c., jandarmii se vor afla in mijlocul elevilor de la Colegiul Tehnic Grigore Moisil Bistrita.

        In fiecare zi, elevii asista la exercitii demonstrative atractive si la ateliere privind prezentarea tehnicii din dotare. La aceste activitati nu lipsesc exercitiile demonstrative organizate cu Sasa, Dona sau Zara, acestea fiind unele din cele mai gustate momente pregatite pentru vizitatori.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELATII PUBLICE SI CU PUBLICUL 

0 comentarii2310 vizualizări16 mai 2017




rss 2.0
rss 2.0