Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 09 August 2020 - 18142 vizitatori azi
Programul #StartUpNation lansat oficial in judetul Bistrita-Nasaud!

Programul #StartUpNation lansat oficial in judetul Bistrita-Nasaud! Concret: 200.000 de lei pentru SRL-uri infiintate dupa 30 Ianuarie 2017; Finantare nerambursabila pana la 100%; Aplicare online; 10.000 de noi afaceri finantate doar in 2017!

Pasul 2 pentru bistritenii interesati de accesarea acestor finantari: miercuri de la ora 11:00, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud va invita la consultari si va sta la dispozitie pentru orice informatii despre acest subiect!

Ma bucur ca acest eveniment a primit interes din partea foarte multor oameni! Israelul s-a dezvoltat economic intr-un mod galopant dupa implementarea unui astfel de proiect si cred ca si in Romania se poate face la fel!

Vreau sa multumesc pentru ca au raspuns invitatiei noastre, domnului Ilan Laufer (Secretar de Stat Ministerul pentru IMM-uri), domnului Mladinoiu Adrian (prieten al judetului Bistrita-Nasaud si Secretar de Stat la Secretariatul General al Guvernului), domnului Prefect Ovidiu Victor Frent, Viceprimarului Municipiului Bistrita si un promotor al activitatilor pentru tineri, domnul Cristian Niculae si domnului Vasile Puica (Vicepresedinte CJ).

 

Bogdan Ivan Gruia.

 

.

 

Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii4193 vizualizări16 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0