Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 31 Martie 2020 - 16726 vizitatori azi
Minivacanta de 1 iunie a lasat in urma tone de gunoi, parapete si indicatoare rutiere avariate.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere  informeaza ca in perioada 1-5 iunie 2017, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi, s-au inregistrat 41 de accidente, care au generat pagube sau deteriorari ale infrastructurii rutiere, in valoare  de aproximativ 51 mii lei (fara TVA).

Au fost avariati 50 de metri de parapet de beton si 114 metri de parapet metalic. Printre pagube s-au numarat si 13 indicatoare rutiere avariate.

 Reparatiile vor fi efectuate in cel mai scurt timp, din fonduri de la Bugetul de Stat sau din venituri proprii, in cadrul contractelor de intretinere existente sau in regie proprie, dupa caz.

 In toate sectiile de drumuri nationale si autostrazi echipele de interventii specializate in cazul acestor tipuri de evenimente au intervenit rapid pentru curatarea partii carosabile si redarea circulatiei in conditii de siguranta in cel mai scurt timp posibil.

 Echipe special constituite din cadrul regionalelor CNAIR continua actiunea de colectare a gunoiului (in special ambalaje de plastic sau hartie, sticle de plastic si doze de aluminiu) din parcari si de pe marginea drumului, iar pana in acest moment au fost stranse mai multe tone de gunoi.  Echipele respective se ocupa inclusiv de igienizarea zonelor special amenajate de pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi.

           CNAIR S.A.  

 

0 comentarii3115 vizualizări06 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0