Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 31 Martie 2020 - 16604 vizitatori azi
Vizita la Bistrita a Ambasadorului Republicii Populare Chineze in Romania.

Aflat intr-o scurta vizita la Bistrita ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Excelenta Sa domnul  Domnul Xu Feihong a dorit sa se intalneasca cu autoritatile locale pentru a cunoaste mai bine specificul acestei zone. In cadrul intalnirii care a avut loc vineri, 9 iunie 2017, la sediul Primariei municipiului Bistrita, primarul Ovidiu Teodor Cretu a prezentat oaspetelui o scurta istorie a orasului, evolutia si perspectivele de dezvoltare.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania Excelenta Sa domnul  Domnul Xu Feihong s-a aratat interesat de continuarea si diversificarea relatiilor de colaborare in diverse domenii si si-a aratat disponibilitatea de a sprijinii si de acum inainte astfel de initiative. Excelenta Sa a apreciat ca exista o lunga traditie a relatiilor deosebit de bune dintre cele doua popoare si in ciuda distantei geografice mari dintre Romania si China relatiile de colaborare sunt deosebit de stranse. Oaspetele a apreciat sprijinul municipalitatii in buna desfasurarea a proiectului "Clasa Confucius" si s-a aratat increzator ca absolventii cursurilor de invatare a limbii chineze vor avea un aport important in continuarea si diversificarea relatiilor dintre cele doua tari.

 

 

 

 

 

0 comentarii3458 vizualizări11 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0