Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Noul subprefect al judetului Bistrita-Nasaud este Ceclan-Oprea Ciprian.

Schimbari la nivelul conducerilor unor prefecturi. Executivul a adoptat, in sedinta de astazi, o serie de hotarari referitoare la eliberari si numiri de prefecti si subprefecti. Astfel, au fost aprobate doua hotarari privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Arad de catre Pribac Cosmin-Valentin si, respectiv, a functiei publice de subprefect al judetului Arad de catre Horgea Florentina.

Totodata, a fost aprobata hotararea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Arad de catre Horgea Florentina.

De asemenea, a fost aprobata o hotarare privind aplicarea mobilitatii pentru Nicolaescu Adrian Viorel din functia publica de prefect al judetului Constanta in functia publica de inspector guvernamental, precum si o hotarare privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Constanta de catre Albu Ioan.

Alte doua hotarari vizeaza incetarea exercitarii, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Bistrita-Nasaud de catre Ciui Terente, precum si exercitarea, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de subprefect al judetului Bistrita-Nasaud de catre Ceclan-Oprea Ciprian.

 

 Contact:

Biroul de presa al Guvernului presa@gov.ro

0 comentarii3241 vizualizări06 iulie 2017




rss 2.0
rss 2.0