Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Formare profesionala gratuita prin AJOFM Bistrita - Nasaud.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud  organizeaza prin Centrul propriu de Formare Profesionala, programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca (someri indemnizati si neindemnizati).

Din a doua jumatate a lunii august 2017 se vor derula prin C.F.P. Bistrita doua programe de formare profesionala in meseriile de "lucrator comercial" si "instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze".

Pentru luna septembrie 2017, prognoza programelor de formare profesionala este urmatoarea: - "patiser"; "coafor"; "ingrijitor batrani la domiciliu"; "ospatar (chelner)"; "maseur" si "formator".

Pentru inscrierea la un program de formare profesionala sunt necesare urmatoarele documente:

-        cerere tip (se completeaza la sediul A.J.O.F.M. B - N);

-        copie act de identitate;

-        copie certificat de nastere;

-        copie certificat casatorie (pentru femei);

-        copie diploma studii (ultimul act de studii);

-        carnet de somer sau adeverinta din care sa rezulte inregistrarea la A.J.O.F.M. Bistrita - Nasaud ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca;

Si alte programe de formare profesionala, respectiv "agent de securitate"; "lucrator comercial";

"comunicare in limba engleza"; "manichiurist"; "machior"; "cosmetician"; "dulgher" se vor organiza pana la sfarsitul anului 2017.

Persoanele interesate sa urmeze aceste programe de formare profesionala,  sunt invitate sa se inscrie la sediul Centrului de Formare Profesionala din cadrul AJOFM Bistrita - Nasaud, din Bistrita, strada Garii, nr. 2 - 4, etaj ll, telefon 0263 - 236296.

 

Otilia Rapan

Director Executiv

 

Intocmit,

Adina Preda

Consilier EURES.

 

 

 

0 comentarii2793 vizualizări11 august 2017




rss 2.0
rss 2.0