Administratie Marti 19 Iunie 2018 - 11928 vizitatori azi
Aprobarea regulamentelor pentru administrarea parcarilor.

ANUNT cu privire la  Proiectul de hotarare aprobarea regulamentelor pentru administrarea parcarilor, cu plata si de resedinta, amenajate in municipiul Bistrita. In temeiul prevederilor art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata, se publica spre cunostinta generala Proiectul de hotarare aprobarea regulamentelor pentru administrarea parcarilor, cu plata si de resedinta, amenajate in municipiul Bistrita, cu intentia de a-l supune analizei si aprobarii Consiliului local al municipiului Bistrita.

Orice persoana interesata va putea formula propuneri, sugestii si opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ. Propunerile, sugestiile sau recomandarile se vor formula in scris si vor fi depuse la Centrul de Relatii Publice - Directia Patrimoniu din str. Gheorghe Sincai nr.2 pana la data de 10 octombrie 2017.

Persoanele sau organizatiile interesate care transmit in scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotarare vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se refera, mentionand data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.

Proiectul de hotarare este afisat la Centrul de relatii publice al primariei, in municipiul Bistrita, str. Gheorghe Sincai nr.2 si pe site-ul Primariei municipiului Bistrita, www.primariabistrita.ro sectiunea Consiliul local - Proiecte de hotarari cu caracter normativ.

 

  Primaria municipiului Bistrita


0 comentarii1722 vizualizări12 septembrie 2017
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0