Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 21 Septembrie 2018 - 2474 vizitatori azi
Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud va organiza, in data de 20 octombrie a.c. "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi", eveniment la care sunt invitati sa participe toti absolventii de invatamant, de orice nivel, care doresc sa se incadreze pe locurile de munca vacante disponibile in judet.

"Bursa locurilor de munca pentru absolventi" reprezinta primul contact al tinerilor cu piata muncii, cu oferta locurilor de munca vacante si nu in ultimul rand, cu posibilitatea de reorientare profesionala spre o ocupatie noua, cu sanse mai mari de angajare.

Angajatorii care detin locuri de munca disponibile pentru absolventii institutiilor de invatamant se pot adresa institutiei noastre deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, beneficiaza de subventii la incadrarea in munca pe durata nedeterminata a acestor persoane.

De asemenea, reamintim ca absolventii care se angajeaza cu norma intreaga in perioada in care sunt inregistrati la AJOFM Bistrita - Nasaud, pot beneficia de prima de incadrare si primele de mobilitate.

In vederea participarii la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi , angajatorii pot transmite pana la data de 19.10.2017 oferta de locuri de munca vacante, date de contact: tel. 0263 - 236 295, fax. 0263 - 236296, e-mail: ajofm@bn.anofm.ro.

Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi va avea loc vineri, 20 octombrie 2017, incepand cu ora 10 la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud din Bistrita, str. Garii, nr.2 - 4.

 

Otilia Rapan

Director Executiv

0 comentarii1617 vizualizări20 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0