Adevarul umbla cu capul spart.          -          Cine cuteaza sa spuna adevarul poate lesne umbla batut, ca marul.          -          Adevarul invinge orice.          -          Copiii ?i nebunii spun adevĂrul.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 21 Septembrie 2018 - 3160 vizitatori azi
Rovinieta si peajul pot fi achitate si prin aplicatia mobila "etarife".

Incepand din 21.09.2017, utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda (peaj) si a tarifului de utilizare a retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania (rovinieta), pe langa portalul web www.erovinieta.ro, si prin intermediul aplicatiei mobile "etarife".

 Precizam ca aplicatia mobila etarife este publicata in magazinele App Store, Play Store si Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft.

 Accesul utilizatorilor in aplicatia etarife se realizeaza prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro si pune la dispozitia acestora toate facilitatile care se regasesc si in portal.

Platile prin intermediul www.erovinieta.ro si etarife, se realizeaza doar prin card bancar. Tranzactiile se realizeaza in baza parteneriatului dintre CNAIR SA si Garanti Bank si sunt asigurate prin intermediul procesatorului de plati Netopia.

Utilizatorii care achita, prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj, nu vor suporta costurile comisionului de tranzactionare sau alte costuri asociate tranzactiilor online, toate acestea fiind suportate de catre CNAIR.

Recomandam utilizatorilor sa se asigure ca achita rovinieta si peajul prin intermediul portalului oficial www.erovinieta.ro si aplicatiei mobile etarife puse la dispozitie de CNAIR SA pe pagina principala a site-ului www.cnadnr.ro.

 De asemenea, solicitam utilizatorilor atentie sporita la introducerea numarului corect de inmatriculare al vehicului.

 

CNAIR SA

 

0 comentarii1771 vizualizări22 septembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0